Újrakezdő, azaz középhaladó csoport indul!

Terveim szerint idén fittyet hányunk a két éve tartó helyzetre, és ismét szervezkedünk némi fellépést, évzárót, tábort, sminkelést, és talán fotózkodást is. ÉLŐBEN!!!

Hogy miért döntöttem így?

Mert az elmúlt két évben bár sokszor szerettem volna feladni, de most megpróbálok az egyre virtuálisabb világgal szembe menni, és mindenkit kiszakítani az információ és feladat dömpingből. Mert hiszek benne, hogy az élő dolgok egyszerűen szólva élőek, és igazán életet adnak nekünk! Az élő dolgokban, ahol együtt izzadunk, formálódunk, és végül együtt éljük át a fellépések izgalmait, amik egy életre összehoznak minket.

Hamarosan indul egy kezdő és egy újrakezdő csoport, ez utóbbi csütörtökön a 18.30-as időponttól. Várok oda minden tagot, aki már járt hozzám korábban, illetve a kezdőből az ügyesebbeket is fogom invitálni. Onnantól pedig belehúzunk.

Ez március 3-tól indul a Roxyban.

Ezzel egy időben egy tagdíj emelést is kénytelen vagyok megtenni, ami nem sok, csak 2000 forint. Tehát a havi tagdíj így 10 000Ft lesz.

Továbbra is van lehetőség erősödni pilatessel heti két, egy reggeli és egy esti időpontban (kedd este 18.30, illetve csütörtök reggel 8 óra a ZOOM-on) Ez tagoknak havi plusz 4000 Ft/hó (Más is csatlakozhat, nekik a duplája.)

Részletek:

Kezdés: március 3. 18.30-20.00 (csütörtök)
Helyszín: Roxy Táncstúdió , Tátra u. 4. 13.ker.

Jelentkezési határidő:

Március 1. (mihamarabb, mert termet kell módosítanom, ha sokan lesztek.)

A kezdő órákon is szívesen várlak titeket, aminek bárminemű terjesztését megköszönöm. Lesz majd a későbbiekben smink workshop, pilates, és még sok más.

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni, illetve nyugodtan írj is rám.
Várlak!

Virág

Jelentkezés