Induló kezdő Odisszi indiai tánctanfolyam

Mi az odisszi?

Az odisszi a táncok királynője, ahol találkozik az erő és lágyság, a női báj és férfi erő, az egyszerűség és gazdagság, a kontroll és a szabadság. Ez egy élő tradíció, amely történeteivel a szív legrejtettebb kincseit szólaltatja meg. Az Odisszi a klasszikus indiai táncok egyike, Orissza állam tánca. Technikájának, ritmusának gazdasága mellett az érzelmek és karakterek sokfélesége kiemelendő, ahol az arcjáték és a kézjelek nagy  hangsúlyt kapnak. Az évezredes múltra visszatekintő templomi tánc és dráma, mára színpadi műfajként él tovább.

Tudj meg többet az Odissziről!

Ne maradj le, ha érdekelnek a szakrális táncok, jelentkezz most a 2022. szeptember 6-án induló őszi kurzusra!

Kiket várok?

Teljesen kezdő táncolni vágyókat és újrakezdő gyakorolni vágyókat is. Ez egy olyan tánc, amiben csak hosszabban elköteleződve tudsz fejlődni, így javaslom, hogy ne add fel egy óra után.

Fizikailag
  • ha tudsz küzdeni
  • szeretnél ura lenni a mozdulataidnak 
Lelkileg
  • ha nyitott vagy más kultúrák szakrális és színpadi hagyományaira
  • a mozgásra mint eszközre tekintesz egy testi lelki változás útján

Kik jöhetnek?

Bárki. Nagyok, kicsik, lányok, sőt fiúk is! 

Mi lesz a program?

Ez egy alaplépés tanfolyam, így módszeresen fogjuk tanulni és gyakorolni az alaplépéseket. Emellett persze a mudrákkal is megismerkedünk és az Odisszi történetéről is hallhattok érdekességeket.

Kitől fogsz tanulni?

Túri Virág Réka vagyok, az Odisszi tánc elszánt követője, aki már tizennégy évesen tánctanár szeretett volna lenni. Bár több táncba is belekóstoltam és diplomát is szereztem, végül húszas éveim elején szerettem bele az Odisszibe és azóta ez az, ami évente visszavisz Indiába. Orissza elvarázsoltnak tűnő világát pedig idehozom mind a tánctanításon, mind a táncbemutatókon keresztül.

Tudj meg rólam többet!

Részletek

Három hónapon keresztül keddenként 18.30-20.00-ig. A tanfolyam 2022. szeptember 6-án kezdődik, ne maradj le róla! Jelentkezési határidő szeptember 5., ekkor az első havi tagdíj kifizetése szükséges.
További információk az info@turiviragreka.com e-mail címen, vagy Messengeren.
Jelentkezés az első havi tagdíj befizetésével!

Havi tagdíj

Helyszín

Tanfolyam hossza

Első alkalom

Jelentkezési határidő (mihamarabb)

12 000 Ft/hónap

Roxy Stúdió, 13. ker. Tátra u. 4. (2-es terem)

3 hónap

2022. szeptember 6. kedd

Szeptember 5., hétfő

Jelentkezés

    Számlázási adatok