Odisszi alaplépés workshop 1.

Ha most csatlakozol a két napos workhophoz, akkor október hónapban féláron jöhetsz a heti csoportos órákhoz (kedd esténként), melyre a tanfolyam anyaga segítségével be is tudsz csatlakozni. Nincs más dolgod, mint a jelentkezésnél a megjegyzésbe beírni, hogy “októbertől csatlakozom”. 

Early bird kedvezmény: Amennyiben szeptember 25 előtt jelentkezel, akkor 20 százalék kedvezményt kapsz az október 8-ai smink tanfolyamra!

Mi az odisszi?

Az odisszi a táncok királynője, ahol találkozik az erő és lágyság, a női báj és férfi erő, az egyszerűség és gazdagság, a kontroll és a szabadság. Ez egy élő tradíció, amely történeteivel a szív legrejtettebb kincseit szólaltatja meg. Az Odisszi a klasszikus indiai táncok egyike, Orissza állam tánca. Technikájának, ritmusának gazdasága mellett az érzelmek és karakterek sokfélesége kiemelendő, ahol az arcjáték és a kézjelek nagy  hangsúlyt kapnak. Az évezredes múltra visszatekintő templomi tánc és dráma, mára színpadi műfajként él tovább.

Tudj meg többet az Odissziről!

Kiket várok?

Teljesen kezdő táncolni vágyókat és újrakezdő gyakorolni vágyókat is. Ez egy olyan tánc, amiben csak hosszabban elköteleződve tudsz fejlődni, így javaslom, hogy ne add fel egy óra után.
Olyanokat is várok, akik még szeretnének csatlakozni a szeptemberben elindult kezdő tanfolyamhoz.

Fizikailag
 • ha tudsz küzdeni
 • szeretnél ura lenni a mozdulataidnak 
Lelkileg
 • ha nyitott vagy más kultúrák szakrális és színpadi hagyományaira
 • a mozgásra mint eszközre tekintesz egy testi lelki változás útján

Kik jöhetnek?

Bárki. Nagyok, kicsik, lányok, sőt fiúk is! 

Mi lesz a program?

Ez egy alaplépés 1. szintű workshop, itt módszeresen fogjuk tanulni és gyakorolni az alaplépéseket. Segítségével be tudtok kapcsolódni a rendszeres órákba,  amelyről a jelentkezést követően adok tájékoztatást. Emellett persze a mudrákkal is megismerkedünk és az Odisszi történetéről is hallhattok érdekességeket.

Kitől fogsz tanulni?

Túri Virág Réka vagyok, az Odisszi tánc elszánt követője, aki már tizennégy évesen tánctanár szeretett volna lenni. Bár több táncba is belekóstoltam és diplomát is szereztem, végül húszas éveim elején szerettem bele az Odisszibe és azóta ez az, ami évente visszavisz Indiába. Orissza elvarázsoltnak tűnő világát pedig idehozom mind a tánctanításon, mind a táncbemutatókon keresztül.

Olvass többet az önéletrajzomról, tanulmányaimról, mestereimről és a hitvallásomról

Részletek

Két szombat délelőtti alkalom október 1. és 8. 10-12 óráig. Jelentkezési határidő szeptember 29.

További információk az info@turiviragreka.com e-mail címen, vagy Messengeren.

Jelentkezés a workshop díjának befizetésével!

A workshop díja

Helyszín

Workshop hossza

Dátum

Időpont

Jelentkezési határidő (mihamarabb)

12 000 Ft

Roxy Stúdió, 13. ker. Tátra u. 4.

2 alkalom

2022.október 1. és 8. szombat

10:00-12:00

Szeptember 30., péntek

Jelentkezés

  Számlázási adatok

  Itt jelezheted ha szeretnél jönni a rendszeres keddi órákra, melyre október hónapban 50%-os kedvezményt kapsz, így 6000 Forintért jöhetsz 4 keddi alkalommal! Megjegyzésbe írd be, hogy “októbertől csatlakozom”
  Ha az early bird kedvezményt igénybe veszed a smink tanfolyamra, akkor azt is jelezheted itt “early bird smink”(szeptember 25-ig él a 20% kedvezmény):

  Lájkold az iskolánk oldalát: https://www.facebook.com/odrahungary/Illetve lájkold a fellépő Parvati Tánccsoportunk oldalát: https://www.facebook.com/parvatiodisszi/